Skip to content Skip to footer

Over ons

Campanile Project Ontwikkeling B.V.  is al meer dan 15 jaar succesvol in het (her)ontwikkelen van projecten, zowel voor de woningmarkt als de commerciële sector. Ons trackrecord is divers: van binnenstedelijke projecten in een historische binnenstad tot de nieuwbouw van een multi-tenant bedrijfsverzamelgebouw of de realisatie van een nieuwbouwproject.

Maar ook een braakliggend terrein met een lange voorgeschiedenis of de herbestemming van een (verouderd) kantoor- of bedrijfspand passen goed bij de missie van ons bedrijf: ‘complexiteit leidt tot creativiteit’.

Campanile is een landelijk werkende ontwikkelaar, met Noord-Holland als thuisbasis.  

Onze (her)ontwikkelingsprojecten kunnen specifiek voor een reeds bekende eindgebruiker gerealiseerd worden. Daarnaast kunnen wij een (her)ontwikkelingsproject uitvoeren in opdracht van de vastgoedeigenaar, een specifieke samenwerking die goed bij Campanile past. 

Ontwikkelen van supermarkten 

Wij hebben veel ervaring met de ontwikkeling en uitbreiding van supermarkten van landelijke ketens, verspreid over heel Nederland. Deze projecten zijn veelal gerealiseerd in combinatie met appartementen waarbij de vastgoedeigenaren de ontwikkeling hebben aangehouden als belegging.

Ontwikkelen van overig commercieel onroerend goed 

Naast het realiseren van appartementen (her)ontwikkelt Campanile ook kantoor- en bedrijfsruimtes, winkels, horeca en hotels. De diversiteit aan vastgoedprojecten is uitdagend en vraagt creativiteit van het team om de gewenste invulling te vinden, zowel locatie- als objectafhankelijk. Indien nodig wordt het brede, landelijke netwerk van Campanile ingezet om tot een succesvol resultaat te komen. 

Door nauwe samenwerking met gerenommeerde architectenbureaus, adviseurs en bouwbedrijven wordt het ontwikkelproces geoptimaliseerd met het gewenste hoge niveau als succesvol eindresultaat. 

Daarnaast hecht Campanile veel waarde aan het duurzaam ontwikkelen van de projecten, dit komt vanaf het ontwerpproces aan bod en blijft een belangrijk aandachtspunt tot na de realisatie van een project.