Skip to content Skip to footer
Kielerbocht 17Groningen9723 JAGroningenNederland

Kantoorruimte in Groningen Te huur

Oplevering: per direct BVO: 500 m2 Bouwjaar: 1994

Op een prominente zichtlocatie direct aan de Ring Groningen  N7  op bederijventerrein Eemspoort bieden wij namens de verhuurder deze kantoorruimte aan.  Deze ruimte ligt op de eerste verdieping en is voorzien van een eigen entree  met ruime parkeergelegenheid op eigen terrein. De ruimte is nu in casco staat en kan in overleg met de verhuurder  nog worden ingedeeld naar conform uw bedrijfsvoeringeventueel met lift. Overige gebruikers van het gebouw zijn Carglass, KPN en Wurth .  

BVO 500 m²   deel verhuur mogelijk. 

Kenmerken

Map

Plattegronden

plattegrond 1e verdieping Size: 500 m²
Plattegrond
gevel aanzichten
Plattegrond

    Bent u geïnteresseerd in dit appartement? Dan kunt u kennis nemen van de verhuurvoorwaarden, het woningaanvraagformulier uitprinten, invullen en gescand naar ons verzenden via dit contactformulier.

    *Met het versturen van dit formulier geef ik toestemming dat deze gegevens mogen worden gebruikt ten behoeve van de verwerking van mijn aanmelding bij Campanile Vastgoed B.V. Deze gegevens zullen niet worden gebruikt voor andere doeleinden en niet worden verstrekt aan derden en kunnen te allen tijde op mijn verzoek weer worden verwijderd.

    Voor volledige informatie over het verwerken van uw gegevens, zie ons privacyverklaring