Skip to content Skip to footer
Pr. van der Waalsstraat 4-6Alkmaar1821 BTNoord-HollandNederland

Kantoorunits te huur in Alkmaar In ontwikkelingTe huur

Oplevering: In aanbouw BVO: 45 m2

In opdracht van de eigenaar ontwikkeld Duinpoort Vastgoed BV 65 kantoorunits welke allemaal verhuurd gaan worden volgens het Mijn Werkruimte Concept. De zelfstandige kantoorunits zijn modern, comfortabels en van alle gemakken voorzien.  Met parkeren op eigen terrein en met een unieke  zelfstandige uitstraling voor de zelfstandige ondernemer en of werknemer.

Duinpoort vastgoed is vanaf 2019 bezig geweest met deze ontwikkeling en wij verwachten dat de het gehele project medio 2023 opgeleverd kan worden aan de nieuwe gebruikers.

    Bent u geïnteresseerd in dit appartement? Dan kunt u kennis nemen van de verhuurvoorwaarden, het woningaanvraagformulier uitprinten, invullen en gescand naar ons verzenden via dit contactformulier.

    *Met het versturen van dit formulier geef ik toestemming dat deze gegevens mogen worden gebruikt ten behoeve van de verwerking van mijn aanmelding bij Campanile Vastgoed B.V. Deze gegevens zullen niet worden gebruikt voor andere doeleinden en niet worden verstrekt aan derden en kunnen te allen tijde op mijn verzoek weer worden verwijderd.

    Voor volledige informatie over het verwerken van uw gegevens, zie ons privacyverklaring