Skip to content Skip to footer
Veltlaan 40Emmen7824 VHDrentheNederland

Praktijkruimte met 9 appartementen in Emmen GerealiseerdVerkocht

Oplevering: 1ᵉ kw.2021 BVO: 65 m2 Perceel: 300 m2 Praktijkruimte: 140 m2

Op de plek van de kringloopwinkel in de wijk Angelslo zal een kleinschalig appartementengebouw gerealiseerd worden, bestaande uit 9 driekamerappartementen en een grote praktijkruimte op de begane grond. Ieder appartement krijgt een eigen berging op de begane grond en dankzij de lift zijn de appartementen voor alle leeftijden geschikt. De functies van wonen en praktijkruimte worden van elkaar gescheiden dankzij de dubbele entree aan de voorzijde. Ieder appartement krijgt een eigen terras en op de tweede verdieping wordt een groot gezamenlijk dakterras gerealiseerd. 

 

De wijk kent veel groen en gevarieerde bebouwing; van woning tot appartement. Met de fiets is het overdekte winkelcentrum Angelslo te bereiken en de ligging ten opzichte van het centrum van Emmen is zeer gunstig. Openbaar vervoer bevindt zich op loopafstand en met een paar minuten ben je op de Rondweg met aansluitend de N34 en de snelweg A37.met ontsluiting op de N34 met aansluiting op de A37. 

Kenmerken

Map

Plattegronden

Plan 1 Size: 65 Slaapkamers: 2
Plattegrond
Specify short description for this floor (if need). Specify short description for this floor (if need).Specify short description for this floor (if need)
Plan 2 Size: 65 Slaapkamers: 1
Plattegrond
Specify short description for this floor (if need)